Konkurrencebetingelser

  1. I perioden 06.07.2022 t.o.m. 31.07.2022 kører der på facebook en eller flere annoncer, hvor der trækkes lod om 2 timers portrætfotografering d. 01.08.2022. Betingelserne her vedrører disse Facebook annoncer.

  2. For at deltage i lodtrækningen skal du være tilmeldt nyhedsbrevet i perioden.

  3. Der trækkes lod om tre præmier af hver to timers fotografering (i lodtrækningen omtalt som “portrætserie”) og med efterfølgende max. to timers efterfølgende redigering af fotograf Bjarke Petersen. Fotografen bestemmer hvor billederne skal fotograferes, og efterfølgende hvordan de skal redigeres. Den samlede værdi pr. præmie udgør 6.250 kroner inkl. moms.

  4. Billederne leveres digitalt til vinderen via downloadfunktionen på https://pixieset.com/

  5. Vinderen skal acceptere at underskrive en Model Release / Fotoaftale. I aftalen står der bl.a. “Modellen giver samtykke til at fotografen har rettighederne til bestilte portrætbilleder jf. ophavsretslovens §60.” OG “Fotografen har frit bruge billederne til eget brug til fotoudstillinger, fotorelaterede websites, fotoudgivelser, konkurrencer samt til fotografens markedsføring i ind -og udland.” Såfremt vinderen/vinderne ikke ønsker at underskrive en Model release / fotoaftale har vinderen / vinderne mulighed for at give præmien til en anden som vil. Overrækkes præmien til en anden person skal vedkommende have bopæl i Roskilde eller Holbæk kommune, og have mulighed for at komme til Holbæk eller Roskilde for at blive fotograferet. BEMÆRK: Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, eller veksles til andre ydelser.

  6. For at deltage skal du have bopæl i Roskilde eller Holbæk kommune og have mulighed for at komme til Holbæk eller Roskilde for at blive fotograferet.

  7. Du skal have mulighed for at blive fotograferet i perioden 01.08.2022 til 31.08.2022.

  8. Du er fyldt 18 år og er myndig.

  9. Konkurrencen er hverken sponsoreret eller associeret med Facebook (Meta) på nogen måde.

  10. Den ansvarlige virksomhed bag konkurrencen er Ecomo ApS, Munkholmvej 38, 2.tv, 4300 Holbæk, tlf. 42476454, Fotograf Bjarke Petersen.