Dronefotograf - Holbæk Have byggeri

Dronefotograf

Mangler du professionelle og højkvalitets dronefotos eller dronevideo fra luften – så kan jeg hjælpe dig.

Efterspørgslen på fotos og video blandt virksomheder stiger hele tiden, og derfor tilbyder jeg naturligvis også at løse denne type af opgaver til privatejede institutioner og erhvervslivet.

Vælg emne her

Dronefotograf - Fors Holbæk

Hvad koster jeg som dronefotograf?

Det afhænger 100% af opgavens kompleksitet. Antal dronefotos, længen på dronevideoer, forarbejdet og måske skal der indhentes tilladelser
(det skal der somme tider når en dronefotograf skal i luften), samtykkeerklæringer hvis der indgår folk i billederne osv.
Priserne herunder er for opgaver, som vil kunne påbegyndes straks.

Nedenstående priser gælder for opgaver på Sjælland.
Dog maks i en radius af 40 km fra Holbæk eller Roskilde.

Dronefotos

Op til 5 stk. færdigredigerede dronefotos i 48 Megapixel. Én redigering pr. billede.

7.000 DKK. ex. moms.

Ekstra billeder og redigering koster 300 DKK. ex. moms pr. stk.

Der tillægges kørsel á 4,00 DKK pr. km.

Dronefotos & Dronevideo

Op til 5 stk. færdigredigerede dronefotos i 48 Megapixel. Én redigering pr. billede + Et minut 4K video med let redigering.

7.900 DKK. ex. moms.

Ved ønske om ekstra redigering koster dette 900 kr. pr. påbegyndt time.

Der tillægges kørsel á 4,00 DKK pr. km.

Dronevideo

Tre minutter 4K video med let redigering.

8.900 DKK. ex. moms.

Ved ønske om ekstra redigering koster dette 900 kr. pr. påbegyndt time.

Der tillægges kørsel á 4,00 DKK pr. km.

dronefotograf - Holbæk By Skole Absalon - Facade

Vejrets betydning for en dronefotograf

Da en drone indeholder en masse fintfølende elektronik, er vejret derfor en absolut afgørende faktor for, om det overhovedet er muligt at fotografere.

Regnvejr = umuligt at flyve. Vand er dronens værste fjende og vil få den til at kortslutte og styrte mod jorden. Udsigten til regn er derfor nødt til at være lig nul. Fra flyvningen igangsættes til dronen er på jorden igen, kan der, alt efter afstand fra dronefører til dronen, gå adskillinge minutter, før den atter er på jorden igen.

Jævn vind op til 10 m/s er ikke nødvendigvis et problem. Det er kraftig vind eller vindstød derimod. Så blæst kan dermed også være en afgørende faktor for, om flyvningen kan realiseres – hvad end det er video eller foto, der skal laves. Det er dog vigtigt at tilføje, at videooptagelser er væsentlig mere afhængige af rolig vind, da optagelserne ellers vil blive rystede.

Indflydelse fra sol, gråvejr og tid på dagen.

Når der skal fotograferes eller filmes med drone, giver sol, skyer og tidspunktet på dagen vidt forskellige resultater. Solen og tidspunktet har betydning for, hvordan solen rammer, hvor der er skygger og længden af skyggerne. Nogle gange kan lange skygger (sidst på dagen) give en god effekt. Andre gange vil skyggerne gerne undgås så meget som muligt.

Gråvejr har den fordel at det giver en fuldstændig ensartet belysning “af scenen”. Det har, ligesom høj sol, sine fordele og ulemper.

Som du kan læse dig til, er der mange variabler at tage højde for som dronefotograf. Heldigvis er det ikke nyt for mig.

Hvornår kan vi blive nødt til at rykke en aftale for dronefotografering?

I de fleste tilfælde vil det være REGN eller VIND, som er udslagsgivende for vejrlig. Hverken du eller jeg kan ændre på vejret.
Skulle det ske at jeg er nødsaget til at aflyse en aftale, så må vi se på, om det er muligt for os at lave en ny aftale.

dronefotograf - Holbæk By Skole Absalon - Bagside

Hvor højt må jeg som dronefotograf flyve?

Den absolut maksimale højde er 120 meter. Det er EU lovgivning, og den kan vi ikke lave om på.
www.droneluftrum.dk kan du se, om der er lokale begrænsninger. Er der lufthavne, fængsler, landingspladser til lægehelikoptere, modelflyveklubber mm. har det betydning for, om det er tilladt og hvor højt man ligeledes må flyve. Andre steder er det i udgangspunktet forbudt, medmindre en tilladelse indhentes forinden af mig som dronefører. Såfremt dette er nødvendigt, vil den tid, jeg bruger ekstra på tilladelser, blive tillagt opgavens endelige pris.

Dronefotograf - Holbæk-vandtårn

Jeg er certificeret A1/A3 og A2 dronefotograf

Alle kan købe en drone og flyve med den. Udfordringen er bare, at det bliver det ikke nødvendigvis lovligt af!

Jeg, Bjarke Petersen, er derimod certificeret af EASA (Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur European Union Aviation Safety Agency) og Trafikstyrelsen. Jeg har både A1/A3 og A2-kompetencecertifikat. Det gør, at jeg må flyve med droner op til 25 kilo. Desuden må jeg flyve tættere på lufthavne og lægehelikopterpladser.

dronefotograf-bjarke-petersen

Hvis du gerne vil lære mig endnu bedre at kende, inden du kontakter mig, så kan du møde mig her.

Jeg er klar til at være din dronefotograf – send mig en besked her