Det siger mine kunder

Vi kommer til at bruge Bjarke igen

5/5
Sidsel Rønshof Andersson
Sidsel Rønshof AnderssonVi kan varmt anbefale ham
Læs mere
Bjarke tog billeder til vores datters dåb og det var en rigtig god oplevelse. Han er utrolig behagelig og imødekommende. Vi kan varmt anbefale ham og vi kommer helt sikkert til at bruge Bjarke til fremtidige arrangementer.

Hele seancen var afslappet og hyggelig

5/5
Martin Bengaard
Martin BengaardAfslappet og hyggeligt
Læs mere
billederne blev super gode

Vi havde Bjarke ude til vores datters konfirmation og det var en utrolig dejlig oplevelse. Hans rolige gemyt var i den grad med til at gøre hele seancen til en afslappet og hyggelig ting - og billederne blev super gode. De varmeste anbefalinger herfra 👏

Martin Bengaard, far til konfirmand

Løbende marketingvideoer og fotos hos MC forhandler

5/5
Patrick Svensson
Patrick SvenssonBjarke er fuld af kreativitet
Læs mere
En klar anbefaling herfra

Bjarke er fuld af kreativitet, og rigtig god til at blande sine egne værker med kundens ønsker. Han har ligeledes en meget bred viden om kamera, video og redigering😊 En klar anbefaling herfra, uanset om man skal have taget konfirmationsbilleder eller reklamefilm til sin virksomhed!

Patrick Svensson, Salgsrådgiver Yamaha Store Roskilde
YSR.DK

Min kunde følte sig også tryg i Bjarkes selskab.

5/5
Jon Lind
Jon LindVideo med kundeudtalelse
Læs mere
Bjarke får mine varmeste anbefalinger.

Som investeringsrådgiver er mit produkt komplekst og kræver tid at formidle. Det er ikke en simpel opgave, så jeg ønskede en video med en af mine kunder for yderligere at styrke tilliden hos potentielle nye kunder.
Bjarkes nøjagtighed og imødekommende natur efterlod et dybt positivt indtryk på mig. Min kunde følte sig også tryg i Bjarkes selskab både før, under og efter videooptagelserne.
Resultatet har jeg været yderst tilfreds med, og det samme har min kunde!

Jon Lind, Strategisk investeringsrådgiver.
JPLInvest.dk

Gode billeder af børnene og nogle af os som samlet familie.

5/5
Stine Møller Jensen
Stine Møller JensenFamiliebilleder
Læs mere
Vi giver Bjarke de bedste anbefalinger.

Bjarke skulle egentlig bare tage nogle gode billeder af vores børn. Da vi gik derfra, havde Bjarke både skudt nogle gode billeder af børnene og nogle af os som samlet familie. Billederne blev taget udendørs, hvor Bjarke havde fundet en smuk lokation, hvis rammer blev udnyttet optimalt til at lave gode set ups, så børnene aldrig nåede at kede sig og uden at få lavet kunstige og stive poseringer. Vi giver Bjarke de bedste anbefalinger. Familien Møller Jensen

Resultatet blev en stak helt fantastisk flotte billeder

5/5
Casper Hallager
Casper HallagerPrivat portrætserie
Læs mere
Jeg kan varmt anbefale Bjarke

En mandag eftermiddag havde jeg den fornøjelse af at jeg skulle have taget en række billeder af Bjarke.
Jeg var lidt nervøs, da jeg aldrig havde prøvet det før, men tog glædeligt afsted og ville tage det som en oplevelse - og hvilken oplevelse det blev. Det gik så godt.
Bjarke er super flink og sagde jeg bare skulle tage det roligt. Han var god til at fortælle mig hvordan jeg skulle sidde, stå osv, og de input jeg kom med tog han glædeligt i mod, og vi havde 2 fantastiske timer sammen. Resultatet af det blev en stak helt fantastiske flotte billeder.
Jeg kan varmt anbefale Bjarke, hvis man står og mangler en fotograf, en ting er sikkert - jeg vil bruge ham igen.

Bjarke skabte en afslappet og hyggelig stemning

5/5
David Krogstrup
David KrogstrupPrivat portrætserie
Læs mere
Det var en kæmpe fornøjelse!

Bjarke er en usædvanlig rar og sympatisk mand. Sidste weekend tog jeg til Holbæk for at lege fotomodel sammen med Bjarke... og det var en kæmpe fornøjelse! Jeg har det normalt meget stramt med at få taget billeder af mig selv, men Bjarke skabte en afslappet og hyggelig stemning, hvor jeg hurtigt glemte, at jeg faktisk blev fotograferet igen og igen.
Tusind tak Bjarke for en virkelig fed oplevelse med at få skudt billederne - og endnu mere tak for det flotte resultat.

Jeg er utrolig glad for billederne!

Jeg kunne rose ham meget mere...

5/5
Melek Bozkurt
Melek BozkurtPortrætserie ifm. kunstudstilling
Læs mere
Vi havde det så sjovt sammen da vi skød fotos

Jeg oplevende Bjarke som meget idérig samt nysgerrig person, som er med på spontane tiltag.
Det var mega hyggeligt og spændende at slippe fantasien løs. Bjarke har en god intuition samt mange fede fasetter som kom mig og min kunst tilgode under vores foto session, han har en indlevende nærværende væsen som for en til at smile med hele kroppen. Han står gerne i bro for at få en god vinkel! 😀
Jeg kunne Rose ham meget mere men synes du selv skal have fornøjelsen af at opleve alt det han har at byde på.

Gyldenris Art

Han formår også at skabe et trygt, hyggeligt og humoristisk rum

5/5
Louise Rüsz
Louise RüszPrivat portrætserie
Læs mere
Bjarke får mine varmeste anbefalinger.

Han er ikke blot en utroligt dygtig fotograf, han formår også at skabe et trygt, hyggeligt og humoristisk rum, så man slapper helt af og kan være sig selv foran kameraet. Man mærker tydeligt at Bjarke har blik for at skabe et individuelt fokus, og at billederne skal afspejle ens unikke personlighed og karakter.

Bjarke og jeg har nu lavet billeder sammen to gange. Han forstår at vælge baggrundene, farverne og hele set-up’et, så det er virkelig lækkert og æstetisk at se på!

På vores seneste photoshoot fik han også en sjov ide. Det var virkelig on-the-spot med at snurre rundt. Det er lige mig. Det er sådan jeg er. Lidt tosset og den der barnlige glæde, den har jeg bare aldrig lagt fra mig. Jeg har således fået nogle portrætbilleder, som jeg virkelig kan genkende mig selv i, og som er dybt autentiske.